Bun venit!Incepe afacerea ta aici!

Cine suntem si mai exact cu ce ne ocupam?

Suntem o echipa tanara, formata din un numar de persoane, cunoscatoare in domeniul IT, oferind tuturor clientilor servicii de hosting la preturi avantajoase, calitate si profesionalism in acelasi timp, asistenta tehnica la orice ora din zi si din noapte!

Dorinta de a aduce servicii de inalta caliltate si stabilitate in acelasi timp, ne-a influentat sa scoatem pe piata cele mai bune servicii, de unde clientul sa poata alege si in acelasi timp sa fie multumit pe ceea ce da bani!

Ce servicii oferim?

Oferim hosting redirecte Counter-Strike. Achizitiile se fac pe baza de redirectionari(dropuri) pe un interval de 24 de ore timp de o luna de zile.

Ultimele Noutati!

Informatie suplimentara

- Boostarea redirectelor nu este permisa si va duce la banarea permanenta a ip-urilor respective, iar in cazul platilor prin paypal chiar si la banarea contului de paypal. - Se poat boosta acelasi ip si port de mai multe ori atat in cazul boost-ului normal cat si a celor saptamanale. - Orice plata efectuata cu conturi de paypal sau carti de credit furate va fi raportata autoritatilor competente. - Ne rezervam dreptul sa stergem/banam orice ip care consideram ca incalca termenii de utilizare si orice cont de paypal pe care il suspectam ca ar fi furat. - In cazul celor care se gandesc ca pot sa plateasca paypal iar dupa un timp sa faca chargeback pentru a-si recupera banii desi au primit serviciul, le vor fi banate conturile de paypal iar dupa caz si ip-urile boostate.In acelasi timp vom posta dovezile livrarii serviciului in open case-urile respective din paypal.